In Romania sunt peste 4, 5 milioane de obezi si doar 10 la suta dintre acestia merg la un control medical. Alimentatia neadecvata si lipsa miscarii sunt principalele motive ale aparitiei obezitatii. Totodata, lipsa banilor este una dintre explicatiile pentru care mancam prost si nesanatos.
Intr-o lume unde 1 din 2 oameni moare de vreo boala de inima si 1 din 3 oameni moare de o forma de cancer, esti in pericol. Din fericire sunt medici, oameni de stiinta si nutritionisti care au reusit sa decodifice secretele vitalitatii si longevitatii pentru o viata fara boli. Aici vei descoperi un sistem usor de retinut cu cele mai avansate, testate si autentice metode pentru a-ti asigura o viata sanatoasa tie si familiei tale. Acum este timpul sa-ti recapeti energia si sanatatea debordanta si sa intri în grupul de elita al oamenilor care au un nivel al energiei si sanatatii ridicat si care isi traiesc viata cu scop si pasiune.
Descopera sistemul ADAM si EVA si vei scapa de statisticile necrutatoare.

Cu acest sistem vei ajunge sa-ti:

- atingi si sa mentii o greutate normala
- imediat incepi sa fii mai tanar in minte, corp si spirit
- maresti nivelul energetic
- detoxifiezi corpul
- maresti imunitatea corpului
- scapi de raceli si gripe
- te simti fenomenal
 
Cartea "Transformare totala cu sistemul ADAM si EVA", iti ofera principii simple, retete delicioase si te transforma. Iti ofera un mod de viata unde te trezesti de dimineata simtindu-te fresh si cu o parere buna despre tine si viata ta, prin care iti poti atinge potentialul de sanatate radianta, energie, claritate, echilibru emotional si creativitate in timp ce ai rezistenta marita la diverse boli si imbatranirea prematura.
Oamenii sanatosi nu traiesc cu frica ci cu entuziasm si pasiune. Ei stiu ca viitorul este stralucitor si nu sunt consumati de teama ca bolile degenerative ii asteapta dupa colt. Ei se bucura de viata in orice moment pentru ca au ani in viata si viata in acei ani!
Sistemul ADAM & EVA, nu este un sistem in sensul biblic ci fiecare litera din sintagma ADAM si EVA inseamna ceva.
Este un set de principii care-ti asigura o viata cat mai sanatoasa, echilibrata si fericita.  Aplica sistemul ADAM si EVA in viata ta cotidiana si in cel mult 3 luni esti o versiune mai supla, mai sanatoasa si mai fericita a ta!
 
transformare_totala.jpgadd_to_cart.jpg