Regimul disociat a fost inventat in anii 30 si s-a bucurat de o mare popularitate incepand din 1950. Milioane de femei din toata lumea au reusit sa slabeasca cu ajutorul lui, asa ca tu de ce nu ai face-o? Este un regim destul de usor de tinut, daca nu iei in calcul monotonia data de consumul acelorasi alimente si asocieri de alimente.

Principiile sale stau la baza mai multor regimuri celebre de slabit, printre care si Montignac. De exemplu, in cadrul regimului Montignac nu ai voie sa consumi la acceasi masa proteine si glucide sau lipide si glucide.

Principii: Nu alimentele in sine ne ingrasa, ci combinarea lor intr-un mod neadecvat.

Durata: Se tine in general pe parcursul unei saptamani sau maxim doua. Dupa o perioada de pauza se poate reveni pentru o noua perioada de regim, pana cand pierzi intregul surplus de greutate.

Avantaje: Este eficient mai ales pe termen scurt, deoarece nu exista restrictii in ceea ce priveste cantitatea alimentelor, ci numai continutul acestora. Astfel, nu vei fi pusa niciodata in situatia de a te confrunta cu senzatia de foame.

Dezavantaje: Este un regim monoton si trebuie sa iti impui o anumita disciplina alimentara pentru a-l putea duce la bun sfarsit. Desi se slabeste considerabil, daca dupa intreruperea regimului disociat revii la o alimentatie bogata in dulciuri si grasimi, efectul yo-yo nu va intarzia sa apara.

Variante ale regimului disociat:

Exista mai multe variante ale regimului disociat, pe care le poti adapta si combina in functie de disponibilitatile tale de a tine o dieta, de stilul de viata si de surplusul de greutate de care vrei sa scapi.

Veti invata din aceasta carte, ca nu te ingrasi pentru ca mananci mult, ci pentru ca mananci prost.
Veti invata sa va gestionati alimentatia asa cum va gestionati bugetul.
Veti invata sa va conciliati obligatiile familiale, sociale si profesionale cu propria placere.
Veti invata, sa mancati intr-un mod mai sanatos, fara sa adoptati o alimentatie trista.
 
ma_hranesc_deci_slabesc_regimul_disociat..jpgbuton_cumpara_cartea.jpg