Noua si scurta viata a lui Bree Tanner este povestea lui Bree Tanner, un vampir nou-nascut care apare pentru prima data in romanul Eclipsa, si a lumii intunecate in care traieste. Nuvela relateaza marsul armatei vampirului nou-nascut impotriva Bellei Swan si a familiei Cullen, dupa intalnirea lor memorabila.
Personajul Bree nu numai ca are un rol deosebit in Eclipsa, ci si in filmul omonim care va fi lansat de Summit Entertainment anul acesta in iunie. Stephenie mi-a permis sa citesc un draft al povestirii in timp ce pregateam filmul Eclipsa, povesteste regizorul David Slade. Mi-a placut foarte mult si ne-a inspirat in alegerea unor locuri si a unor scene. Cred ca fanii vor fi captivati de trairile, de temerile si de actiunile acestui vampir in devenire.
Bree Tanner abia daca-si aminteste cum era viata ei inainte de dobandirea acestor simturi puternice, reflexe supraomenesti si putere fizica coplesitoare.
Viata de dinainte de setea neostoita de sange… viata de dinainte de a deveni vampir.
Bree stie ca traiul alaturi de tovarasii ei nou-nascuti are certitudini si prea putine reguli: pazeste-te, nu atrage atentia asupra ta si, mai presus de toate, sa ajungi inapoi acasa inainte de rasarit, altminteri vei muri. Ceea ce nu stie e ca viata ei de nemuritoare e pe cale sa se sfarseasca.
Apoi Bree isi gaseste un prieten neasteptat in Diego, un nou-nascut la fel de curios ca si ea cu privire la creatoarea lor misterioasa, despre care stiu doar ca e o ea. Pe masura ce descopera ca nou-nascutii sunt doar pioni intr-un joc mult mai mare, Bree si Diego trebuie sa se hotarasca in cine pot sa se increada. Dar daca tot ce stii despre vampiri se bazeaza pe minciuni, cum poti descoperi adevarul?
eclipsa_noua_si_scurta_viata_a_lui_bree_tanner.jpgbuton_cumpara_cartea1.jpg