Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor. Manual pentru clasa a X-a

Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor. Manual pentru clasa a X-a
-15%
Preț: 22,09 lei
25,99 lei (-15,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Altele

DESCRIERE

Prezentare

Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara.

Domeniul de pregatire profesionala generala: INDUSTRIE ALIMENTARA este conditie de acces pentru calificarile profesionale:

- Morar– silozar
- Brutar– patiser– preparator produse fainoase
- Preparator produse din carne si peste
- Operator in prelucrarea legumelor si fructelor
- Preparator produse din lapte
- Operator in industria uleiului
- Operator in industria zaharului si produselor zaharoase
- Operator in industria vinului si a bauturilor spirtoase
- Operator in industria maltului si a berii

Autori: DANA-IOANA ION, TINCUTA CONDRUZ, VIOLETA TEODOR, IOANA BRANZARU
Anul aparitiei: 2012
Format 21 x 28
Nr. pagini 104

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.078 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.