Tehnologii generale de prelucrare a carnii, pestelui, laptelui, legumelor si fructelor. Manual pentru clasa a X-a

PRP: 25,99 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 19,49 lei
Diferență: 6,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Dana Ioana Ion
Editura: CD PRESS
Anul publicării: 2012
Categoria: Altele
DESCRIERE
Prezentare
Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara.
Domeniul de pregatire profesionala generala: INDUSTRIE ALIMENTARA este conditie de acces pentru calificarile profesionale:
- Morar– silozar
- Brutar– patiser– preparator produse fainoase
- Preparator produse din carne si peste
- Operator in prelucrarea legumelor si fructelor
- Preparator produse din lapte
- Operator in industria uleiului
- Operator in industria zaharului si produselor zaharoase
- Operator in industria vinului si a bauturilor spirtoase
- Operator in industria maltului si a berii
Autori: DANA-IOANA ION, TINCUTA CONDRUZ, VIOLETA TEODOR, IOANA BRANZARU
Anul aparitiei: 2012
Format 21 x 28
Nr. pagini 104
Manualul este realizat in conformitate cu programa scolara in vigoare si se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru filiera Tehnologica, profilul Resurse naturale si protectia mediului, domeniul pregatirii de baza Industrie alimentara.
Domeniul de pregatire profesionala generala: INDUSTRIE ALIMENTARA este conditie de acces pentru calificarile profesionale:
- Morar– silozar
- Brutar– patiser– preparator produse fainoase
- Preparator produse din carne si peste
- Operator in prelucrarea legumelor si fructelor
- Preparator produse din lapte
- Operator in industria uleiului
- Operator in industria zaharului si produselor zaharoase
- Operator in industria vinului si a bauturilor spirtoase
- Operator in industria maltului si a berii
Autori: DANA-IOANA ION, TINCUTA CONDRUZ, VIOLETA TEODOR, IOANA BRANZARU
Anul aparitiei: 2012
Format 21 x 28
Nr. pagini 104
OPINIA CITITORILOR