Performanta grupurilor. Modele de analiza

Performanta grupurilor. Modele de analiza
-5%
Preț: 21,85 lei
23,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Cartea are trei parti distincte:

Prima parte a fost consacrata aspectelor generale si conceptuale privind grupurile de societati, precum si prezentarii situatiilor financiare care stau la baza analizei financiare la nivelul grupului de societati, adica situatiile financiare consolidate. Aspectele generale si abordarile conceptuale privind grupurile de societati fac obiectul primului capitol. Capitolul 2 abordeaza situatiile financiare consolidate.

Partea a doua a lucrarii, capitolele 3 si 4, abordeaza analiza financiara in baza situatiilor financiare consolidate, precum si conceptul de creare de valoare. Problematica analizei financiare in baza situatiilor financiare consolidate face obiectul capitolului 3.

Capitolul 4 tratateaza notiunea de creare de valoare, precum si metodele, modelele si indicatorii de creare de valoare. Un loc aparte este alocat costului capitalului, finalul capitolului continand un model econometric de estimare a acestuia.

Ultima parte a cartii se refera la studiul privind analiza performantelor financiare la nivelul grupului de societati de investitii financiare Banat-Crisana SA. Cuprinde o prezentare prealabila a societatilor financiare de investitii, in particular a SIF Banat-Crisana SA, precum si a unei societati componente a grupului - SC IAMU SA Blaj. Capitolul incheie cu o analiza detaliata a performantelor financiare la nivelul grupului, al societatii-mama, precum si al filialei mentionate. In deplina concordanta cu problematica abordata in capitolul de creare de valoare, este utilizat un model de analiza a valorii de piata a SIF Banat-Crisana.

An aparitie 2013
Nr. de pagini 146
Format 14x20

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Cărți noi - Economie generala

Created in 0.081 sec
7.4.19
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.