Marile taine ale pamantului romanesc. Vortexul sacru si arborele vietii dacic (Remer Ra)

Marile taine ale pamantului romanesc. Vortexul sacru si arborele vietii dacic (Remer Ra)
-10%
Preț: 31,50 lei
35,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Vortexul sacru si arborele vietii dacic

Aceste informatii urmau sa fie cunoscute catre sfarsitul acestui deceniu dar, datorita precipitarii unor evenimente din spatiile subtile (si implicit din spatiile cauzale), ele sunt transmise cu cativa ani inainte. Mi s-a transmis ca aceste taine trebuiesc revelate acum!

Acest lucru m-a luat si pe mine prin surprindere. Personal, imi convine, deoarece voi fi eliberat de povara detinerii acestor taine. Nu a fost un lucru usor sa traiesc cu ele cativa ani buni (aproape sase ani) fara a fi impartasite...

Sincer sa fiu, privind din perspectiva actuala– vorbesc de mentalitatea societatii in general, acest lucru nu este de foarte bun augur. Dar perspectiva momentana nu inseamna mai nimic in comparatie cu perspectiva spirituala viitoare!

Important este ca Legea Necesitatii permite ca aceste informatii sa fie revelate acum. Totusi, trebuie spus ca, aceasta lege nu isi face cunoscuta prezenta decat daca se anunta anumite evolutii...

Intr-un cuvant, perioada grea nu se va termina, ba dimpotriva, sunt foarte mari sanse sa se inrautateasca! Asta mai ales daca nu se face nimic!

Urmeaza o perioada de purificare, de curatare a acestui spatiu sacru, adica a spatiului romanesc (si nu numai).


Nu va fi usor... dar nici nu va fi„iadul pe pamant” dupa cum ar vrea unii!

Cele doua mari taine– banda directoare a anahatei planetare si arborele vietii dacic, vor avea darul de-a declansa reactii extrem de puternice in sufletele unor persoane. Vor actiona ca niste declansatori pentru programele lor evolutive.

In cel mult trei ani, unii dintre cei care vor lua cunostinta de aceste doua mari taine vor trebui sa scoata pe piata alte lucrari, deci se vor scoate la suprafata alte taine... fie spirituale, fie chiar in legatura directa cu acest pamant. Nimeni nu detine inca puzzle-ul final al intregii lucrari... Mi s-a transmis ca imaginea finala este una extraordinara!

Intrarea sistemului nostru solar in banda energetica de inalta frecventa vibrationala (asa-numita„centura fotonica) a determinat o serie de dinamici energetice la nivelul intregii planete.

Centrele sale energetice (chakrele)– Geea este si ea un organism viu, se deschid acum din ce in ce mai mult. Anumite dinamici energetice isi intetesc activitatea. Altele sunt initiate chiar de aceste schimbari... Intr-un cuvant, lucrurile se precipita pentru ca energiile devin din ce in ce mai puternice!

La nivel uman, toate acestea determina o serie de dinamici. Primul proces care se declanseaza este cel de purificare. Purificarea inseamna eliberarea de negativitate, de balast, de conditionari, de temeri, de atasamentele de tot felul etc.

Purificarea este un proces necesar. Dupa acest proces urmeaza cel de echilibrare, de armonizare dintre interior si exterior, de deschidere fata de sferele superioare omului.

Pentru unii va fi mai usor, dar pentru altii... mai greu!

Precum am spus in prima lucrare– Legile lui Zamolxe, eu mi-am facut datoria... Nu mi-a fost usor, dar mi-am asumat drumul. Si voi continua sa-mi fac in continuare datoria.

Sper ca aceasta lucrare sa reaprinda flacara din inimile multor oameni. Multi au deja flacara aprinsa... cu peste doua mii de ani in urma. Isi vor aduce aminte... si vor sti ce au de facut!
Dinspre Carpati se aude strigatul lupului alb!

A venit vremea!

REVELAREA CIRCUITULUI SACRU

Pe teritoriul statului nostru (si nu numai), se afla unul dintre centrele energetice ale planetei. In termen sanscrit numele este Anahata, sau centrul energetic al inimii. Este centrul care determina armonia dintre energiile„pamantesti” si cele„ceresti”.

Da, Romania se afla in zona cea mai sfanta a planetei noastre (Geea)! Romania este chiar in inima ei!

Aceasta nu este o informatie noua. Insa una e sa afirmi acest lucru si alta e sa argumentezi in mod credibil, asupra acestui lucru. Nu de putine ori cei care au afirmat astfel de lucruri au fost subiectul unor ironii acide. Asta intr-un caz mai bun, caci au fost si reactii mult mai dure.

In literatura de specialitate se afirma ca anahata planetei s-ar afla in zona cuprinsa de Shaftesbury si Glastonbury, in Anglia, iar punctul central ar fi un deal din zona, acolo unde se crede ca ar fi mormantul legendarului Rege Arthur.

Totusi, un centru energetic principal planetar nu poate fi activat pe o suprafata atat de mica (aproximativ 1. 200-1. 500 km2 fata de circa 500. 000 km2 adica suprafata cuprinsa de vortexul anahatei planetare). Este ca si cum centrul energetic al inimii al unui om (anahata) ar avea mai putin de 1 mm2, ceea ce este fals.

Clarvazatorii, precum si traditiile yoghine milenare spun ca fiecare centru energetic (chakra) are o suprafata de cel putin 15-20 cm2).

Conform Legii Corespondentei, se poate face o paralela cu energetica fiintei umane. Raportat la suprafata totala a planetei, exista o similitudine de raport intre aria centrului energetic si cel planetar, iar teoria se confirma in cazul nostru. Astfel, la o suprafata medie de 2m2– suprafata pielii unui om mediu, aria unui centru energetic (de circa 20 cm2) ar fi de circa o miime (0, 001%).

Suprafata cuprinsa de zona anhatei planetare (circa 500. 000 km2) ar fi de aproximativ o miime fata de suprafata planetei noastre (circa 510. 000. 000 km2)

In zona respectiva (Glastonbury-Shaftesbury) avem o convergenta, foarte puternica cei drept, a energiilor telurice cu cele„ceresti”. Aceasta convergenta determina formarea unui vortex energetic, insa nu se poate compara cu vortexul anahatei planetare.

Un centru energetic planetar (fie principal– cum e cazul zonei noastre, fie secundar– pe o suprafata mai mica) prezinta cateva caracteristici:

- trebuie sa fie prezente toate elementele, dar si subelementele specifice.

Asta inseamna ca in cadrul elementului pamant trebuie sa fie prezente subelementele:
· tarana– pentru desfasurarea activitatii agricole
· piatra– zona trebuie sa prezinte o mare varietate de pietre, inclusiv semipretioase (cristale)
· metal - zacaminte metalifere diverse
· lemn - o larga varietate de specii din regnul vegetal.

La elementul apa trebuie sa fie prezente subelementele:
· apa curgatoare - izvoare, rauri, fluvii
· apa statatoare - lacuri, mare sau ocean (in imediata apropiere)
· precipitatii moderate in timpul anului
· panze freatice aflate la mica adancime
· variatii moderate ale umiditatii.
· rezerve de subterane organice

Elementele„foc” si„aer” sunt raspandite in toate zonele planetei, insa accesarea energiilor lor specifice necesita o anumita pregatire.

- trebuie sa prezinte un bun echilibru intre formele de relief. Romania are o treime campie, o treime dealuri si o treime munti.

- trebuie sa prezinte mai multe puncte de„convergenta” care, de regula, sunt masive muntoase ori structuri subterane (sau amandoua), avand o puternica incarcatura spirituala si energetica.

Anumite forte pot fi masurate radiestezic iar altele sunt masurabile cu instrumente stiintifice, precum anomaliile electro-magnetice, gravitationale etc. Aceste„puncte de convergenta” sunt proiectii pe pamant ale benzii energetice (care are o geometrie multidimensionala).

- energia vitala captata de centrul energetic respecta un anumit traseu de„curgere” catre pamant. Acest traseu are tiparul structurii spiralate numita„spirala Fibonacci”. La fel se intampla cu toate centrele energetice, inclusiv centrele (chakrele) energetice ale omului.

Structura spiralata Fibonacci este traseul de curgere naturala a energiei vitale (pentru spatiul 3D). Aceasta forma este observata la toate regnurile evolutive, incepand cu cel mineral, vegetal, uman, si mergand pana la structurile galactice in forma de spirala.

- in punctele de convergenta trebuie sa existe o mult mai mare concentrare a biodiversitatii.

Aceasta presupune un numar crescut de specii din regnul vegetal (flori, plante, arbori) si chiar animal (insecte, fluturi etc.) dintre care unele sunt unice. Majoritatea acestor puncte de convergenta sunt declarate parcuri naturale, fiind protejate de legile tarilor respective (sunt protejate inclusiv de entitati energetice, atlante sau chiar extraterestre).

- trebuie sa existe confirmari (verificabile fizic) pe traseul energetic al fortei vitale. Acestea presupun o incidenta mai mare a anumitor manifestari energo-informationale. In genere, este vorba de o concentrare mai mare de persoane care manifesta anumite capacitati, asa-zis paranormale. Acestea s-au activat ca urmare a faptului ca s-au expus mai mult timp influentei centrului energetic (la care se adauga si o oarecare zestre karmica– e vorba de pregatire).

- regiunile din jurul centrelor energetice prezinta o atractie inexplicabila pentru foarte multe neamuri straine locului. Dupa cum bine se stie, acest teritoriu a fost foarte ravnit in cursul istoriei, incepand cu romanii si continuand cu avarii, gotii, gepizii, hunii, bulgarii, pecenegii, cumanii, maghiarii, tatarii, slavii, rromii, kazarii, evreii.

Este vorba de o atractie inexplicabila pentru acest centru energetic, fiind resimtita ca o chemare din interior. In viitorul apropiat se va intensifica aceasta atractie (aparent inexplicabila) pentru acest spatiu, indeosebi a acelora care au ales calea evolutiei spirituale...


Anul aparitiei: 2012
Nr. pagini: 253

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de aceiași autori

25,02 lei
28,35 lei (-11,75%)
Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.