Exersam, repetam si mai bine invatam - Culegere limba romana clasa I

Exersam, repetam si mai bine invatam - Culegere limba romana clasa I
-25%
Preț: 7,50 lei
10,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Altele

DESCRIERE

Este necesar ca in clasa I sa se formuleze obiective care sa duca la progresia in achizitia de cunostinte si de competente, urmarindu-se dezvoltarea urmatoarelor capacitati:
- sa desprinda semnificatia unui mesaj;
- sa recunoasca sensul exact al unor cuvinte;
- sa distinga silabele dintr-un cuvant si sunetele dintr-o silaba;
- sa pronunte corect sunetele specifice limbii romane, in combinatii de sunete;
- sa utilizeze cuvintele in enunturi proprii simple, pronuntate clar si corect;
- sa identifice litere in textul tiparit si in textul scris de mana;
- sa scrie corect, constient, cursiv litere, silabe, cuvinte.

Aceasta culegere de exercitii de limba are drept scop indeplinirea acestor obiective, invatarea corecta de catre elevi a cititului si a scrisului, iar pentru a capta atentia elevilor este adoptat ca forma de organizare jocul. Exercitiile de citit-scris propuse in continutul acestei carti contin notiuni voalate  despre vocabular, ele fiind alese intr-o linie ascendenta, urmaresc intelegerea de catre elevi a bogatiei limbii materne si folosirea corecta a ei in relatiile cu oameni. Termenii folositi sunt adecvati varstei scolare mici, jocurile didactice le creeaza deprinderi de lucru individual, le trezeste curiozitatea, imaginatia creatoare. Lucrarea, antrenanta pentru elevi, bine structurata, conform programei scolare, stimuleaza totodata creativitatea si libertatea de alegere si exprimare a copiilor, adaptandu-se intereselor specifice varstei.


Anul aparitie: 2010
Nr. pagini: 56

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.063 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.