CINE MI-A LUAT BANII?

CINE MI-A LUAT BANII?
-25%
Preț: 13,13 lei
17,50 lei (-24,97%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Categoria: Altele

DESCRIERE

CE NU DORESC CONSILIERII VOŞTRI FINANCIARI SĂ ŞTIŢI

"Cu cât banii se vor mişca mai repede, cu atât veţi avea parte de câştiguri mai mari, fără implicarea factorilor de risc", spunea tatăl meu bogat. Sfaturile convenţionale pe care le primiţi în domeniul financiar sunt acelea de a economisi bani şi de a investi pe termen lung. Sunteţi sfătuiţi, aşadar, să vă blocaţi banii. Tatăl bogat nu agrea acest sfat. El ne sfătuia, în schimb, să accelerăm viteza de mişcare a banilor... nu să-i blocăm inutil într-un cont de pensionare.
Între 2000 şi 2003, milioane de investitori au pierdut aproximativ 7 - 9 mii de miliarde de dolari. De ce? Pentru că mulţi dintre ei şi-au blocat banii în conturi bancare, urmând sfaturile consilierilor lor financiari. Ştim cu toţii că bursa este supusă fluctuaţiilor. Aşa că - înainte de apariţia următoarei prăbuşiri bursiere - luptaţi-vă să descoperiţi modalităţi prin care să vă menţineţi banii în continuă mişcare, nu să-i parcaţi în contul unei persoane complet străine!

Robert T. Kiyosaki,
autorul cărţilor din seria "Tatăl bogat"

CINE MI-A LUAT BANII?

V-aţi săturat să primiţi acelaşi sfat perimat "de a economisi bani, de a investi pe termen lung şi de a diversifica"?
Vreţi să aflaţi cum şi de ce investitorii profesionişti măresc viteza de mişcare a banilor, în loc să-i blocheze inutil?
Ştiţi că agenţia consilierilor voştri financiari câştigă bani... chiar şi atunci voi pierdeţi?
Vreţi să ştiţi de ce consilierii voştri financiari nu vă sfătuiesc să citiţi această carte?

Pentru că locurile de muncă nu mai prezintă o siguranţă chiar atât de mare, nu a fost nicicând mai imperios ca acum să preluaţi controlul asupra vieţii voastre financiare. Dacă doriţi să depăşiţi etapa "investitorilor amatori", atunci această carte vă va dezvălui modalităţile prin care banii voştri vor munci cu mai mult sârg şi rapiditate pentru bunăstarea voastră.

Sharon L. Lechter
coautoarea cărţilor din seria "Tatăl bogat"

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.079 sec
7.4.15
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.