Cele 100 de legi absolute ale succesului în afaceri

Cele 100 de legi absolute ale succesului în afaceri
Preț: 45,78 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: Durata: 414 minute
Format: CD
Categoria: Multimedia

DESCRIERE

Cele 100 de legi absolute ale succesului în afaceri.

Brian Tracy spune în această carte că cei mai deştepţi oameni sunt cei care îşi rezervă suficient timp pentru a descoperi regulile succesului în orice domeniu înainte de a încerca să obţină rezultate. Îşi fac temele din timp.

Astfel, scopul acestei cărţi este să vă împărtăşeasă un sistem de principii testate, sau de "legi" care au fost descoperite şi redescoperite, practicate şi aplicate de către cei mai de succes oameni de afaceri de pretutindeni, din orice tip de organizaţie, mare sau mică, de-a lungul istoriei afacerilor.

Cele 100 de legi absolute ale succesului în afaceri acoperă o arie mare de domenii de interes pentru oamenii orientaţi spre carieră şi dezvoltare, fiind structurate în Legi ale vieţii, Legi ale Succesului, Legi ale afacerilor, Legi ale conducerii, Legi ale banilor, Legi ale vânzării , ale negocierii şi Legi ale gestionării timpului.

Aceste legi vă vor ajuta să:

* Atrageţi şi să reţineţi oameni mai buni
* Produceţi şi vindeţi mai mult şi mai bine
* Controlaţi costurile mult mai bine
* Vă extindeţi şi creşteţi mai previzibil
* Vă creşteţi profiturile, şi nu numai

Cartea se regăseşte pe un CD cu aproape 7 ore de material audio, împărţit în 110 track-uri mp3. Formatul accesibil şi sfaturile clare de de cum să aplicaţi imediat fiecare lege, vă vor ajuta nu doar să înţelegeţi mai bine cartea ci şi să vă definiţi următorii paşi necesari pentru a ajunge la performanţa dorită.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.083 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.