Analiza statistica a educatiei. Vector al dezvoltarii socioeconomice

Analiza statistica a educatiei. Vector al dezvoltarii socioeconomice
Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2018
Categoria: Statistica

DESCRIERE

Lucrarea analizeaza contextului conform caruia educatia, ca vector, contribuie la dezvoltarea social-economica, iar dezvoltarea economica contribuie la bunastarea umana. Cercetarea intreprinsa urmareste compatibilitatea existenta intre piata educationala si piata muncii, care poate contura esenta unui echilibru intre prezent si viitor, fiind deja cunoscut faptul ca educatia s-a transformat intr-un vector important al performantei economice a capitalului uman.

Cartea, pe langa realizarile pe plan teoretic, are un pronuntat caracter metodologic si, concomitent cu valoarea stiintifica, are utilitate pentru specialistii din domeniul managementului educational. Cercetarea propusa poate constitui un ghid pretios pentru orice institutie de invatamant care doreste sa abordeze cu seriozitate si profesionalism o problema complexa si deosebit de importanta cum este cea a educatiei nonformale.

Prof. univ. dr. Teodora ROMAN

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi

An aparitie 2018
Nr. de pagini 424
Format 17x24
Legatorie brosat

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Cărți noi - Statistica

Created in 0.074 sec
7.4.11
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.