Scrisori din Cer

Scrisori din Cer
-15%
Preț: 11,05 lei
13,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2006

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Prezentare: "Inima este cordonul ce leagă la un loc spiritualul cu fizicul, sufletul cu lumea finită. Scrisorile din Cer sunt precum acest cordon." ( Bernie S. Siegel, M. D., autorul cărţii Ajută-mă să vindec ) "Fiecare scrisoare este precum o meditaţie frumoasă, inspirată... şi te lasă cu sentimentul că îţi doreşti mai mult." ( Dick Sutphen, autorul cărţii V-aţi născut din nou, ca să fiţi împreună ) "În adâncurile noastre, majoritatea dintre noi tânjim să fim mistici, deşi, în acelaşi timp, ne este frică să fim." ( Reverendul Dr. John C. Morgan, autorul cărţii Trezirea sufletului ) "Adesea le recomand clienţilor mei Un curs în miracole®. Acum sunt încântată să le recomand şi Scrisorile din Cer, căci şi ele răspund celor mai profunde dorinţe ale inimii omeneşti." ( Dr. Laura De Giorgio, hipnoterapeută şi practiciană NLP (programare neurolingvistică) ) "Aţi putea crede că generalizez şi că nu vorbesc cu voi, însă eu mă adresez direct vouă. Dacă privirea voastră se aşează pe această pagină, atunci înseamnă că vorbesc cu voi."( Dumnezeu, în Scrisori din Cer ) Niciodată, în nenumăratele cărţi pline de lumină pe care le-am citit, nu am întâlnit un asemenea instrument spiritual pentru TREZIRE, sau o asemenea "unealtă cu adevărat Divină" cum sunt SCRSORILE DIN CER. Aceste scrisori strălucitoare trimise zilnic - direct de la Dumnezeu - ne învaţă, în doar câteva fraze, ceea ce majoritatea încearcă să comunice în cărţi întregi!! Scrisorile sunt uimitoare, încântătoare şi metaforice, într-un fel care înalţă atât inima, cât şi sufletul! Nu doar eu însumi, ci şi mii de oameni care primesc zilnic Newsletterul "Michael Worldwide Newsletter" ar fi foarte trişti să NU găsească un exemplar al unei Scrisori din Cer în orice ediţie zilnică. CUVINTELE nu reuşesc să descrie emoţia pe care fiecare Scrisoare din Cer o evocă în cititori.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.074 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.