SCRISOARE FARA LITERE

SCRISOARE FARA LITERE
-25%
Preț: 18,75 lei
25,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 546
Categoria: Romane

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

SCRISOARE FARA LITERE

Brînduşa Luciana Grosu, în vârstă de 18 ani, este unul dintre tinerii scriitori care au deja o biografie literară. A obţinut, la 14 ani, un premiu pentru poezie în cadrul Concursului Naţional Tinere Condeie, iar în 2002, Premiul Internaţional al Concursului Je bouquine, organizat de Bayard Presse Franţa, pentru toate ţările francofone. În 2005 i s-a decernat Premiul Juriului pentru Debut la Festivalul Naţional de Creaţie „Mihai Eminescu”.Este câştigătoarea concursului internaţional de eseuri Learning to live together promoting tolerance and diversity in globalised societies, organizat de GOI PEACE FOUNDATION, Tokyo, 2006.Un roman iniţiatic, al încercărilor, al greşelilor, al deciziilor şi al transformărilor. Atât pe planul fantastic, cât şi pe cel real, personajele sunt confruntate cu propriile lor limite şi aleg să-şi schimbe viaţa. Evoluţia este posibilă, dacă suntem uniţi, acesta este mesajul „Scrisorii fără litere” al Lucianei Grosu, scrisoare imaginară ce trece dincolo de toate barierele reale ce ne separă.O lume diferită de a noastră, magică, diversă, surprinzătoare, contradictorie. O lume unde devenirea este cheia evoluţiei, unde fiinţele visează la cunoaştere, la perfecţiune, dar şi la libertatea oamenilor, ce au sentimente şi pot opta. Va reuşi oare Dominic, copilul venit din lumea oamenilor, să schimbe pentru totdeauna acest Univers? Va putea Clymene, vulpea albastră, să dezlege misterul lumii ei şi să afle cine este ea cu adevărat?

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.