Sa dezlegam tainele comunicarii clasa a II-a, semestrul I - Auxiliar elaborat dupa manualul editurii Aramis (Editie 2018)

Sa dezlegam tainele comunicarii clasa a II-a, semestrul I - Auxiliar elaborat dupa manualul editurii Aramis (Editie 2018)
-20%
Preț: 9,60 lei
12,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2018
Categoria: Literatura

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Avizat prin OMEN 3022/08. 01. 2018.

Realizata conform programei in vigoare, lucrarea aplica viziunea interdisciplinara integrata, cu accent pe comunicare. Aceasta urmareste succesiunea temelor din manualul de "Comunicare in limba romana. Clasa II-a" si este impartita pe semestre, pentru a usura ghiozdanul scolarului.

Intelegerea textelor literare si aprofundarea notiunilor invatate se realizeaza prin modalitati atractive si antrenamente: dramatizarea unor fragmente narative, dialoguri, jocuri de rol ilustrative, jocuri diverse. Totodata "Clubul de lectura" propune frumoase texte, de multe ori dintre cele mai solitate in manual, alese pentru ca elevii sa descopere placerea si utilitatea lecturii.

Varietatea exercitiilor si a rubricilor propuse - pe teme familiare copiilor - ii ajuta pe elevi in dobandirea competentelor de comunicare, de receptare corecta a mesajului oral sau scris, prin folosirea precisa a cuvintelor si exprimarea adecvata in situatii concrete de comunicare, precum si in redactarea unor scurte compuneri pe diverse teme.


Anul aparitiei: 2018
Nr. pagini: 72

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.074 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.