Olimpiada de lingvistica Solomon Marcus. Tehnici de intelegere a limbilor lumii de Valentina Cojocaru

Olimpiada de lingvistica Solomon Marcus. Tehnici de intelegere a limbilor lumii de Valentina Cojocaru
-25%
Preț: 26,25 lei
35,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 296
Categoria: Gramatica

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Cum ne initiem intr-o limba necunoscuta? Asa cum procedeaza copilul care invata limba materna urmarind comportamentul contextual si combinatorial al celor rostite de alte persoane. Dar copilul, intr-o prima etapa, procedeaza pe baza a ceea ce aude.

O problema similara apare atunci cand ne aflam in prezenta unor texte scrise intr-o limba necunoscuta si, in absenta unui profesor care sa foloseasca un metalimbaj care ne este cunoscut, urmeaza, ca folosind aspectele combinatoriale si regularitatile observate in text, sa inducem fragmente de sintaxa si semantica in idiomul respectiv.

academician Solomon Marcus

Timpul confirma, prin cuantificarea dimensiunii sale cronologice intr-una evenimentiala, faptul ca o idee de succes se continua in reusite pe care nimeni nu le poate contesta. Olimpiada de lingvistica,, Solomon Marcus”  este o carte care confirma ca excelenta intr-un domeniu de cunoastere complexa, transdisciplinara, functioneaza ca un reper pentru a fixa punctul maxim al aspiratiei tinerei generatii – acela de a comunica pentru a intelege cum functioneaza mintea omeneasca in zona logicii si a gandirii analogice.

conf. univ. dr. Mina-Maria Rusu

Nr. de pagini: 296
Anul aparitiei: 2017
Autori: Valentina Cojocaru; Roxana Dinca; Adina Dragomirescu; Mina-Maria Rusu

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.070 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.