GEOGRAFIA ROMANIEI. MANUAL PENTRU CLASA A 12-A

GEOGRAFIA ROMANIEI. MANUAL PENTRU CLASA A 12-A
-25%
Preț: 13,43 lei
17,90 lei (-24,97%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-571-413-2
Editura:
Pagini: 112
Categoria: Geografie

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Prezentare:

Bogat ilustrat, prevazut cu un adecvat arsenal cartografic si de probleme de Evaluare, Repere-sinteze, pentru o mai buna sistematizare a studiului (manualul se adreseaza tuturor filierelor de invatamant), Evaluari secventiale, aferente fiecarei sectiuni principale, si un Glosar, manualul propune elevilor, ca metoda de studiu, investigarea, cercetarea, aprofundarea si selectarea informatiilor, formarea de atitudini si asumarea de responsabilitati.

Cuprins:

Probleme fundamentale ale cadrului natural; Comunitatea umana si activitatile sale; Regionarea geografica si dezvoltarea durabila; Romania in Europa si in lumea contemporana.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.