Fiscalitate de la lege la practica, ed. a IV-a

Fiscalitate de la lege la practica, ed. a IV-a
-20%
Preț: 26,32 lei
32,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-115-114-
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 280
Categoria: Tratate

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Fiscalitate de la lege la practica, ed. a IV-a

Prezentare:

Puncte forte ale acestei cărţi :
1) colaborare între cadre didactice de la Catedra de Finanţe din ASE şi specialişti din structurile Ministerului de Finanţe – în acest fel se obţine o combinaţie perfectă între modul de prezentare şi conţinutul informaţiilor

2) structura permite o bună înţelegere a fiscalităţii – după un capitol care ne introduce în domeniul fiscalităţii, în capitolul al II- lea vor fi prezentate obligaţiile agenţilor economici, persoanelor fizice, persoanelor fizice autorizate privind impozitarea, ce impozite plătesc acestea, care este calendarul obligaţiilor, urmând ca după ce sunt stabilite aceste elemente, fiecare contribuabil să se poată documenta din capitolele următoare în funcţie de situaţia în care se află. De asemenea, cartea cuprinde un capitol de control fiscal, prin acesta urmărindu-se familiarizarea contribuabililor cu acest gen de operaţiune, cunoaşterea drepturilor şi obligaţiilor lor.

3) modul de prezentare a problematicii abordate – spre deosebire de marea majoritate a cărţilor de fiscalitate de pe piaţă care se rezumă doar la simpla prezentare a legislaţiei, această carte va fi axată pe o structurare logică, facilă a informaţiilor fiscale prevăzute în actele normative, se vor prezenta exemple privind modul de calcul al impozitelor, modul de interpretare al unor paragrafe legislative. Ca stil se va urmări, în măsura în care se poate, schematizarea, scoaterea în evidenţă a informaţiilor importante.

4) grupul ţintă este vast, el fiind format din agenţi economici şi populaţie.

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.070 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.