Bacalaureat proba orala. Limba si literatura Romana

Bacalaureat proba orala. Limba si literatura Romana
Preț: 19,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Bacalaureat

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Bacalaureat proba orala. Limba si literatura Romana. Prezentare - Bacalaureat proba orala. Limba si literatura Romana. Prezenta lucrarea este rezultatul unei experiente bogate in pregatirea elevilir de liceu pentru sustinerea examenului de bacalaureat, finalizata cu obtinerea unor rezultate foarte bune.
Punctul de plecare este cel al familiarizarii elevilor cu modalitatile de analiza text, pornind de la cunoasterea functiilor comnicarii si a modalitatilor de structurare a unui enunt.
Cartea este conceputa ca un ghid de comunicare, notiunile si cerintele fiind ordonate alfabetic, insotite de explicatii accesibile, exemplificari si exercitii aplicative.
Sunt parcurse toate capitolele referitoare la interpretare, analiza text si comunicare din programa de bacalaureat, in dorinta de a oferi elevilor o abordare completa a continuturilor,
dar si o prezentare care sa puna accentul pe aspectele functionale.
In scopul de a face din aceasta carte un instrument eficient, toate notiunile si cerintele sunt indexate, pentru a fi foarte usor de gasit.

Nr.pagini: 256

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.072 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.